Het verhaal achter DentallManager.

“Als eigenaar van meerdere tandartspraktijken ben ik goed bekend met de complexiteit op de werkvloer en de tijdsinvestering die bepaalde taken vereisen. DentallManager biedt de oplossing om deze uitdagingen effectief te managen.”

  • Betrouwbare managementsoftware sinds 2015
  • Ervaren team van developers en professionals
  • Op veler verzoek nu ook beschikbaar voor jouw praktijk
Gratis demo Bekijk de software

Razek Sharif, tandarts en oprichter

“In 2011 ben ik als waarnemend tandarts gestart bij verschillende, zowel kleine als grote, praktijken. In deze leerzame jaren heb ik in de keuken mogen kijken van een aantal leuke praktijken. Al vrij snel, in 2013, kwam er een mooie kans op m’n pad om de praktijk van een collega tandarts voort te zetten die met pensioen ging. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Inmiddels heb ik dit mogen uitbreiden naar 6 leuke praktijken.

Eenmaal begonnen als praktijkhouder ontdekte ik dat er op praktijkmanagement-vlak het een en ander te verbeteren viel. Ik ging daarom opzoek naar een systeem dat mij hierbij kon helpen. Ik zocht een betaalbaar systeem met diverse modules voor onder andere HR, roosters, aftekenlijsten, protocollen en behandelplannen. Helaas leverde deze zoektocht mij niet op wat ik had gehoopt. Dit heeft mij doen besluiten om zelf een praktijkmanagementsysteem te ontwikkelen. Een programma dat naadloos aansluit op de wensen en behoeften van het personeel en de dagelijkse werkzaamheden binnen de praktijk.

In 2015 ben ik samen met een team van getalenteerde developers begonnen met het ontwikkelen van DentallManager. Wij hebben dit systeem vanaf de start geïmplementeerd in onze eigen tandartspraktijken. De software wordt binnen onze organisatie al jaren naar volle tevredenheid gebruikt. DentallManager geeft rust en overzicht en bespaart waardevolle tijd.

Steeds vaker kreeg (en krijg) ik de vraag van collega’s of zij ook gebruik mogen maken van dit platform. Daarom deel ik nu graag het gemak van DentallManager met mijn collega’s binnen de tandheelkunde.”

Maak kennis met DentallManager.

Ons team Neem contact op