Modules voor HR-werkzaamheden.

HR

 Bekijk de instructievideo’s van de modules.

Contract generator

Een unieke module: eenvoudig en snel online arbeidsovereenkomsten opstellen en verlengen, inclusief digitale handtekening. Dit proces kan in één minuut per contract worden doorlopen! Nooit meer handmatig kopiëren en plakken meer vanuit oude contracten of sjablonen. Alle wijzigingen worden direct automatisch doorgevoerd in het profiel van de medewerker. Dit betekent ook dat het maken van fouten met bijvoorbeeld het handmatig overzetten van nieuwe afspraken in het personeelsdossier of in de communicatie met de boekhouden worden voorkomen.

Urenregistratie

Gemakkelijk alle aanvraag en registratie van verlof, absentie en overwerk regelen. Gebruikers kunnen simpelweg via mobiel of desktop aanvragen indienen en/of inzien. De urenregistratie is gemakkelijk bij te houden en te exporteren in PDF, Microsoft Excel of Microsoft Word. Deze module communiceert nauw met de roostermodule om dubbel werk en fouten te voorkomen. Zo wordt de medewerker, na het toewijzen van een verlofaanvraag, automatisch uit het rooster verwijderd.

Planning

Een helder overzicht van alle werkroosters, zowel van de behandelaren als het ondersteunend personeel. Daarnaast zijn er tal van tools ingebouwd om het plannen gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan de volgende safety-features:

  • Medewerker kan niet dubbel worden ingeroosterd in dezelfde periode
  • Medewerker kan niet worden ingepland tijdens een goedgekeurde vakantie
  • Melding van roosterwijzigingen aan medewerker
  • Melding of er een BHV-er en/of stralingsdeskundige  aanwezig is op locatie

Personeelsdossiers

Het digitaal personeelsdossier, met onder andere:

  • Overzicht persoonsgegevens en arbeidsvoorwaarden
  • Documenten
  • Gesprekken
  • Doelen
  • 360-Feedback

Onboarding

Werk nieuwe medewerkers via een overzichtelijke en prettige manier in! Documenten en video’s zijn inclusief deze modules om het onboardingproces te vergemakkelijken. Houd de progressie gemakkelijk bij en stel in welke notificaties je wenst te ontvangen. Wil je dat de manager een notification krijgt als een onboardinghoofstuk niet op tijd is voltooid? Of wil je dat de medewerker een leuke bevestigingsmail ontvangt na een succesvol afgerond onboardingproces? Dit is allemaal naar wens in te stellen.

Examinering

Verhoog de kwaliteit door scholing en toetsing. Deze module kan tevens worden toegepast om survey’s af te nemen.

Wijs gemakkelijk toetsen toe aan specifieke teamleden, bepaalde functies (bijvoorbeeld alle tandartsassistenten) en bepaalde rollen (bijvoorbeeld alle praktijkmanagers). De examens kun je samenstellen, waarbij je kiest uit een database aan vooraf beschikbare vragen of zelfopgestelde vragen. Het systeem kijk multiple choice vragen zelf na. Na goedkeuring door leidinggevende wordt het cijfer medegedeeld aan de deelnemers.

Bekijk meer van onze modules:

Modules voor documentbeheer Modules voor dagelijkse processen Modules voor algemene doeleinden