Modules voor dagelijkse processen.

Dagelijkse processen

 Bekijk de instructievideo’s van de modules.

Behandelplan generator

De behandelplan generator is een unieke module waarbij je binnen 1 minuut gemakkelijk en snel informatieve documenten kunt opstellen en mailen. De toepassing is veelzijdig, waaronder:

  • Behandelplannen
  • Informed consent verklaringen
  • Informatieve documenten
  • Vragenlijsten
  • Formulieren die ingevuld dienen te worden door teamleden (bijvoorbeeldmachtigingsaanvragen)

Aftekenlijsten

Alle dagelijkse processen via een centraal dashboard inzien? Dat kan via de Aftekenlijst module. Met deze tool kunnen medewerkers onderling communiceren via de massaging-functie. Alle communicatie over dagelijkse processen en aftekenlijstjes centraal en overzichtelijk voor de toegewezen medewerkers.

Belisbomen

Zelfstandig een vraagstuk gemakkelijk en snel oplossen? Daar is de Beslisbomen-module voor. Deze tool geeft je het juiste antwoord, zowel organisatorisch als medisch. Met deze module kan iedere praktijk eigen beslisbomen samenstellen en voorzien van beeldmateriaal. Dit scheelt veel tijd en draagt bij aan een efficiënte werkwijze binnen de praktijk. Zo hoeft er bijvoorbeeld geen leidinggevende geraadpleegd te worden en kan een teamlid zelf met behulp van een beslisboom zelfstandig het antwoord vinden.

Communicatie

Alle (interne) communicatie op één plek. Binnen deze functie kun je:

  • Gerichte mededelingen versturen en leesbevestigingen ontvangen. Per mededeling kun je aangeven aan wie deze gericht is (bijvoorbeeld alleen de functiegroep tandartsen) en is het mogelijk voor de ontvanger(s) om (zichtbare) opmerkingen te plaatsen;
  • Onderling e-mails versturen (internal messages).

Bekijk meer van onze modules:

Modules voor documentbeheer Modules voor HR-werkzaamheden Modules voor algemene doeleinden